Delta i HCH:s workshop
– torsdag 19 januari kl. 15–18

Hälsoteknikcentrum Halland (HCH) arbetar just nu med ett innovationsprojekt om hälsomätningar på vårdcentraler i syfte att underlätta och effektivisera mätningarna av blodtryck, kroppstemperatur, syremättnad i blodet, andningsfrekvens och hjärtfrekvens. Idén är att patienten själv ska registrera sig i väntrummet via en hälsokiosk som med hjälp av sensorer tar dessa mätningar under tiden som patienten fyller i information om sitt hälsotillstånd.

Patienters uppleverser av behovet av en produkt för hälsomätningar på vårdcentraler är centralt för fortsatt utveckling av idén och därför skulle vi vilja bjuda in er som någon gång besökt en vårdcentral till en workshop den 19 januari kl.15.00–18.00. Workshopen kommer att genomföras på Högskolan i Halmstad i HCH:s lokaler (mitt emot restaurang Spiro) och vi bjuder på fika.

Om du är intresserad av att delta på workshopen, skicka ett mail till max.angenius@hh.se (skriv i mailet om du har någon specialkost) eller fyll i anmälningsformuläret här nedanför.

Lite att fundera på inför workshop:

When all think alike, then no one is thinking
Walter Lippman

Nothing is so embarrassing as watching someone do something that you said could not be done
Sam Ewing

Imagination is more important than knowledge
Albert Einstein

hela hjärnan behövs för kreativitet

Du har säkert någon gång hört att den högra delen av din hjärna är den kreativa, inkännande och poetiska delen och att den vänstra är den logiska, analytiska och organiserande delen. Ny forskning inom neurovetenskap visar att det här inte stämmer. Hela hjärnan behövs för att vi ska kunna vara kreativa!