Möt oss på Vitalis på Svenska Mässan

eHälsa har blivit ett populärt och viktigt område och kommer dessutom att öka i betydelse de kommande åren. Vitalis arrangerar därför över deltagare och besökare från hela landet, på Svenska Mässan i Göteborg, för att i tre dagar skapa nya innovationer, affärer och samarbeten i en arena för eHälsa. Vitalis bjuder på en unik helhet med ett intressant konferensprogram och en stor mässa där alla är välkomna. En chans för kompetensutveckling, nätverkande och samtal kring hur framtiden kan se ut och hur visioner blir verklighet inom vård- och omsorg.

Vitalis är en mötesplats för alla som jobbar strategiskt eller operativt med verksamhetsutveckling inom vård och omsorg och med eHälso-frågor. Besökarna kommer från såväl kommuner, landsting och statliga verksamheter som privata aktörer. Vitalis – Nordens ledande eHälsomöte!

Hälsoteknikcentrum Halland kommer att ställa ut i monter Bo8:60, centralt i lokalen i sektionen “Smarta hem och boenden” samt nära caféet och restaurangen. Besök oss gärna så berättar vi mer om våra tjänsteutbud: Innovationsprojekt, TestMiljö Halland, Klusterinitiativ och Studentverksamhet. Eftersom det är temat “Smarta hem och boenden” delar vi också med oss av de projekt som vi arbetar med kopplat till det, till exempel Smarta HemNext Generation Home CareSängsensorer på boende och Desertering typfall. Varmt välkomma till monter Bo8:60!

MVTE-mässan - 20170125 - isabellajohansson - 007

MVTE-mässan - 20170125 - isabellajohansson - 009