Välkommen torsdag 1 juni till Vårkompassen och Innovation Jam

Det händer mycket på Hälsoteknikcentrum Halland (HCH)! Verksamheten utvecklas och vi driver många intressanta projekt. Parallellt med detta bjuder vi in till regelbundna föreläsningar, workshoppar med mera. Här har du chansen att inspireras och få nyttiga verktyg att tillämpa till din vardag. Vi på HCH bjuder därför in till två slags evenemang på samma dag, torsdag den 1 juni! Vårkompassen på förmiddagen och Innovation Jam under lunch. Däremellan kommer vi att ta en kort paus på ca 30 min där du bjuds på lunch och har chansen att mingla, dela idéer och skapa nya kontakter.

Välkommen till Hälsoteknikcentrum Halland, Högskolan i Halmstad (mittemot restaurang Spiro) torsdag den 1 juni! Glöm inte att anmäla dig i formuläret nedan, senast den 30 maj!

Vårkompassen kl 9.30–11.30

HCH utvecklas och vi driver många intressanta projekt. Vi vill därför dela med oss till dig som delar vår passion för utveckling, innovation och tillväxt inom hälsoinnovationsområdet. Välkommen att ta del av resultaten av våra projekt och framförallt ta möjligheten att möta människorna bakom idéerna. Vårkompassen, Hälsoteknikcentrum Hallands årliga aktivitet med presentationer och mingel.

Under vårkompassen kommer ni att ta del av allt nytt som händer i vår verksamhet. Några av de projekt som vi genomfört presenteras och våra kommun- och regionskoordinatorer berättar mer om hur vår samverkansarena fungerar. Sist, men inte minst, presenteras ett smakprov på nya oväntade talanger och samarbeten i hälsans tecken!

Efter Vårkompassen och innan Innovation Jam, ungefär kl 11.30–12.00 bjuds på lunch! Här får du även möjlighet att mingla, diskutera och utveckla dina egna idéer tillsammans med oss.

Innovation Jam kl 12–13

Välkommen till Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler.

Hälsoteknikcentrum Hallands egen ”David Letterman” Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam. Rebecca arbetar som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator samt medverkar i nätverket Dramalogen. Tillsammans med dagens gäst Mats Lindoff delar de med sig av kunskaper och erfarenheter kring framtidens innovationer inom teknik. Mats Lindoff kan beskrivas som en sann entreprenör och telekomveteran. Han har tidigare varit utvecklingschef för Ericsson samt arbetat för Sony Ericsson och C Technology. Idag är han medgrundare och styrelseledamot i Combain AB, styrelseledamot i ENEA AB och driver även sitt nystartade företaget Lindoff Technology AB. Med sin 25-års långa erfarenhet av att leda innovativa och högteknologiska företag har Mats bland annat stora kunskaper inom teleteknik och SW-strategier.

Julkompassen 2016

Julkompassen 2016 (Bild:Isabella Johansson)

Mats Lindoff

Mats Lindoff (Bild: Jenny Leyman)

Innovation Jam – ändring av schema

Vår tilltänkta gäst under morgondagens Innovation Jam, Mats Lindoff, har tyvärr fått förhinder och han kommer istället ersättas av Margareta Ek. Margareta är regissör, manusförfattare, pedagog, producent och bildkonstnär. Hon har sedan 1979 arbetat som frilandsregissör och teaterpedagog och driver en paraplyorganisation för frilansande kulturskapare från olika discipliner. Hon har skapat ett nätverk för ökad dialog, demokrati samt för den enskilde kulturskaparens överlevnad i Halland. Kom och lyssna på hur hon lyckats utveckla och genomföra ett helt nydanande kultur- och entreprenörsprojekt som idag är starkt knuten i Halmstad kommun. Läs gärna mer om Margareta på Dramalogens hemsida.

Du som anmält dig till detta evenemang, varmt välkommen till Innovation Jam! Du har också möjlighet att se jam:et här live via #hchinnovationjam