Student? Sök sommarprojekt hos HCH & HighFive

Är du student? Sök sommarprojekt hos HCH & HighFive

Är du student på Högskolan i Halmstad och intresserad av att arbeta i utvecklingsprojekt?
Då har du ett gyllene läge att över sommaren få chansen till det!

 

 Hälsoteknikcentrum Halland och HighFive arbetar tillsammans med en uppdragsgivare som har kommit till oss med en spelidé som hon önskar utveckla. Därför vill vi ge dig som student chansen att få bygga vidare på idén under sommaren, för att i höst presentera resultatet för oss tillsammans med uppdragsgivaren, så att vi kan använda oss av detta i fortsatt utvecklingsarbete.

Vilka verktyg ni använder för att nå resultatet är upp till er! Personal från HCH och HighFive kommer att finnas tillgänglig under arbetets gång för att agera bollplank, ni kommer även att ha en tät kontakt med uppdragsgivaren. När arbetsgruppen är tillsatt kommer ett uppstartsmöte att arrangeras, där en uppdragsbeskrivning formuleras.

 

 

Inga specifika förkunskaper krävs, men det är viktigt att du är bra på att arbeta i grupp. Meriterande kompetens är att ha erfarenhet av användarcentrerad design, spelutveckling (digitalt), kunskap om ASD (autism spectrum disorder).

 

 

Vad som efterfrågas är att tillsammans med användare utveckla spelidén till en första prototyp som visualiserar spelets funktion och värde. Detta genom att skapa förståelse för målgruppen/slutanvändaren, ta fram konceptförslag och en slutpresentation över uppnått resultat.

Det absolut viktigaste är att du vill utvecklas tillsammans med andra studenter och samtidigt lära dig mer om produkt- och tjänsteutveckling genom att ta dig an denna utmaning och sträva efter bästa möjliga resultat!

Ansökan är nu stängd.

Kontakt

Elin Jonsson

Forskningsingenjör

Specialistområde: projektledning, coaching, produktutveckling, mechanical design methodology, användarcentrerad design, usability, ergonomi, disability studies, CATIA V5.

 

+46 72 977 37 62
elin.jonsson@hh.se