Träffa oss på MVTe-mässan i Kista

MVTe erbjuder en konferens och mässa där kommunal vård, omsorg och socialtjänst kan möta aktörer och innovatörer i branschen. Deras mål är att stimulera innovativ utveckling av kvalitet och effektivitet i omsorgen med hjälp av en ökad användning av välfärdsteknologi och e-hälsa. MVTe står för “Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa” och ligger i Kista, Kistamässan.

Vi på Hälsoteknikcentrum Halland (HCH) kommer under tisdagen den 24 och onsdagen den 25  januari att stå i monter D:12, vilket ligger ungefär i mitten av lokalen. Här kan du hitta oss för samtal kring de tjänster vi idag erbjuder; Innovationsprojekt, TestMiljö Halland, Klusterinitiativ och Studentverksamhet.

MVTe-banner

Testbäddar – erfarenheter och tips från två kommuner i konferensrum E4

På tisdagen kl 13.00–14.30 kommer vår verksamhetsansvarig Anne-Christine Hertz att ha ett föredrag tillsammans med Västerås stads testbädd MISTEL samt Helsingborgs stads testbädd. Anne-Christine kommer då att berätta om uppbyggnaden av den Halländska testbädden TestMiljö Halland som involverar alla Hallands sex kommuner, region och Högskolan i Halmstad. Utmaningar, erfarenheter och exempel på projekt kommer också att beskrivas. Så om du tänkt gå på MVTe eller har vägarna förbi Kista, missa då inte chansen att träffa oss där! Vi ses!

MVTE-mässan - 20170125 - isabellajohansson - 009

MVTE-mässan - 20170125 - isabellajohansson - 007

MVTE-mässan - 20170125 - isabellajohansson - 001

HCH panerar redan nu att ställa ut även vid nästa års mässa, MVTe 2018. Vi kommer ut med mer information om detta längre fram.