Möte med kompetenspanel

Vi vill förändra framtidens vård och omsorg tillsammans med dig

Vi tror på att utmana det vanliga, tänka annorlunda och på att tjänster och produkter blir bättre om kunder och användare är med i utvecklingsprocessen. På Hälsoteknikcentrum Halland arbetar vi med att förändra vård och omsorgssektorn. Vi gör detta tillsammans. Tillsammans med Dig från näringslivet, tillsammans med våra koordinatorer från de halländska kommunerna och från Region Halland och tillsammans med forskare, personal och studenter från Högskolan i Halmstad.

En av de tjänster Hälsoteknikcentrum Halland erbjuder företag och innovatörer är möjligheten att möta efterfrågad erfarenhet och kompetens inom forskning, kommunal eller regional verksamhet för att diskutera sin innovation. Detta möte ger Dig som arbetar med en innovation mot regional eller kommunal verksamhet möjlighet att presentera din innovation och ställa frågor till individer som kan ge Dig värdefull input kring utvecklingen av innovation eller affärsmodellen runt den.

Mötet omfattar 1-2 timmar och styrs till stor del av Dig, men för att få ett så effektivt möte som möjligt är det viktigt att i förväg informera oss om vilken kompetens som efterfrågas, vilka frågeställningar som kommer att diskuteras samt att vi får en presentation av innovationen som skall diskuteras. Efter att vi har fått detta undersöker vi om vi kan möta dina behov och, om vi tror att vi kan detta, planerar och förbereder vi mötet tillsammans med Dig.


Varmt välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av att starta ett samarbete?
KONTAKTA OSS