Möte med kompetenspanel

Vi vill förändra framtidens vård och omsorg tillsammans med dig

Vi tror på att utmana det vanliga, tänka annorlunda och på att tjänster och produkter blir bättre om kunder och användare är med i utvecklingsprocessen. På Hälsoteknikcentrum Halland arbetar vi med att förändra vård och omsorgssektorn. Vi gör detta tillsammans. Tillsammans med dig från näringslivet, tillsammans med våra koordinatorer från de halländska kommunerna och från Region Halland och tillsammans med forskare, personal och studenter från Högskolan i Halmstad.

Hos oss har du möjlighet att få direktkontakt med vård- och omsorgspersonal och forskare. Hälsoteknikcentrum Halland erbjuder företag och innovatörer möjligheten att möta efterfrågad erfarenhet och kompetens inom forskning, kommunal eller regional verksamhet för att diskutera sin innovation. Detta möte ger dig som arbetar med en innovation mot regional eller kommunal verksamhet möjlighet att presentera den och ställa frågor till berörda användare som kan ge dig värdefull input kring utvecklingen av innovation eller affärsmodellen runt den.

Under 2 timmar har du som företagare möjlighet att få synpunkter på din innovation av inbjudna användare och experter från vård- och omsorg. Vår näringslivskoordinator Peter Uppman håller i mötet. För att få ett så effektivt möte som möjligt är det viktigt att du i förväg informerar oss om vilken kompetens som efterfrågas, vilka frågeställningar kan vara intressanta att diskutera, samt att vi får en presentation av innovationen som skall utvärderas. Efter att vi har fått den informationen av dig undersöker vi om vi kan möta dina behov. Sedan förbereder vi mötet tillsammans med dig.


Varmt välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av att starta ett samarbete?
KONTAKTA OSS