Kommunikation

Vill du använda vår grafiska profil?

Här har vi samlat riktlinjer för innovatörer och samarbete gällande TestMiljö Halland. Om du som innovatör genomfört ett testprojekt tillsammans med oss finns ett åtagande i huvudavtalet att alltid använda sig av angiven text och bild vid marknadsföring, pressmeddelanden, eller andra offentliga aktiviteter med grund i testprojektet. Nedan hittar du Hälsoteknikcentrum Hallands kommunikationsmaterial med texter som kan användas, grafiska bilder, logotyper och färgkoder. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Isabella Johansson (se kontaktuppgifter nedan).

Den text som kan användas lyder enligt följande:

“Detta testprojekt har genomförts tillsammans med Hälsoteknikcentrum Halland på Högskolan i Halmstad, som bedriver ett projekt som heter HICube – behovsorienterad hälsoinnovationsarena. Projektet finanseras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden, ERUF, Högskolan i Halmstad, Region Halland och de halländska kommunerna.”

Om mer text önskas går det bra att kopiera texten som finns på vår hemsida där vi beskriver våra projekt, https://halsoteknikcentrum.hh.se/projekt/

Texten kan publiceras tillsammans med denna grafiska bild:

Hälsoteknikcentrum Hallands grafiska bild, klicka här för jpg
Hälsoteknikcentrum Hallands grafiska bild, klicka här för pdf

OBS! Innovatören ska alltid informera och få godkännande av TestMiljö Halland innan publicering, se kontaktuppgifter nedan.

Profilfärger och accentfärger:

Vid frågor? Kontakta mig!

 

Jesper Jansson

Kommunikatör och grafisk formgivare

0729-773819

jesper.jansson@hh.se

Har du en produkt eller tjänst som du vill testa?
KONTAKTA OSS