Välkommen till Innovation Jam
– torsdag 2 november kl. 12–13

Välkommen till Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch.

Hälsoteknikcentrum Hallands egen ”David Letterman” Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam. Tillsammans med dagens gäst delar de med sig av kunskaper och erfarenheter kring framtidens innovationer inom hälsa och teknik.

Du kommer till exempel att få veta hur en nyss utvecklad algoritm finns inbäddad i mer än 5,5 miljarder mobiltelefoner och hur en stärkelsemolekyl i ett känt livsmedel kan bli den bästa fuktåtergivaren i framtidens hudkräm. När tillfälliga händelser får stora konsekvenser. När idé blir till produkt och när forskning blir till företag.

På torsdag den 2 november är Stephen Hwang gäst. Stephen Hwang, är ny (20 mars 2017) rektor på Högskolan i Halmstad.

TID: Torsdag 2 november, kl. 12–13
PLATS: Hälsoteknikcentrum Halland på Högskolan i Halmstad

Glöm inte att anmäla dig i formuläret nedan, senast den 31 oktober!

 

Rebecca Sellergren och Sarah Fredriksson

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.

Mats Lindoff

Stephen Hwang

Stephen Hwang har en lång akademisk bakgrund med examen från Chalmers och många års utbildning och forskning vid Karlstads universitet, där han är professor i teoretisk fysik. År 2010 utsågs han till rektor för Linnéuniversitetet. Han har flera styrelse- och förtroendeuppdrag, bland annat som ordförande i expertgruppen för kvalitetsfrågor vid Sveriges universitets- och högskoleförbund (SUHF) och som ledamot i Utbildningsradions styrelse.

Stephen Hwang är i dag rektor på Högskolan i Halmstad, sedan den 20 mars 2017, vilket innebär att han är myndighetschef och är den som leder den dagliga verksamheten vid lärosätet.