Varmt välkommen till årets andra Innovation Jam!

Varmt välkommen till årets andra ­Innovation Jam. Vår gäst denna gång är innovatören och studenten Philip Olsson som har skapat produkten ISOVOX – världens första portabla inspelningsstudio. Produkten är funktionellt formgiven med en ljudisoleringsfunktion så användaren ska kunna spela in ljud utan att störa eller bli störd av omgivningen utan att kompromissa på förutsättningarna som en professionell inspelningsstudio ger.

På väldigt kort tid har ISOVOX lockat intressenter från hela världen och står nu inför en internationalisering. Philip Olsson vann Årets Innovationspris på Halmstad Näringslivs gala 2016 och fick äran att mottaga SKAPAs Innovationspris 2016.

 

Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch till föranmälda deltagare.

Tid 1 mars kl.12:00-13:00

Plats Hälsoteknikcentrum Halland (Du hittar oss i glasgången i A-huset, mitt emot Spiro). Högskolan i Halmstad. Kristian IV:s väg 3, 301 18 Halmstad

Tid kvar till eventet!

Philip Olsson, entreprenören och uppfinnaren (till vänster) är skaparen av världsprodukten ISOVOX 2. Världens första portabla sångstudio som låter dig sjunga & spela in som ett proffs, utan att störa din omgivning.

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.