Varmt välkommen till årets fjärde Innovation Jam!

Varmt välkommen till årets fjärde ­Innovation Jam. Vår gäst denna gång är Christoffer Lindhe. Du får ta del av en unik historia kring hur en innovation kom till, hur kris vändes till framgång, hur produkten utvecklades och är på väg att rulla ut i världen och som förändrar livet till det bättre för användarna. Välkommen att träffa Christoffer Lindhe, grundare till Lindhextend. 

Du kan läsa mer om Christoffer på hans hemsida genom att klicka på den här länken

Tid 3:e maj kl.12:00-13:00

Vi bjuder på lunch till föranmälda deltagare! Du hittar formuläret till föranmälan längre ner på sidan.

Plats Hälsoteknikcentrum Halland (Du hittar oss i glasgången i A-huset, mitt emot Spiro).
Högskolan i Halmstad. Kristian IV:s väg 3, 301 18 Halmstad

Tid kvar till eventet!

Christoffer Lindhe, idag 29 år studerade företagsekonomi vid Högskolan i Halmstad och är grundare till företaget Lindhe Xtend. Christoffer har vunnit flera priser inom simning på högre nivå och har svenskt rekord i 50, 100 och 200 m frisim och 50 m fjärilsim, han har även tävlat i OS i Peking 2008. Företaget Lindhe Xtend utvecklar och säljer användarvänliga och flexibla proteser och tillbehör. (Bild: Anders Andersson)

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.