Varmt välkommen till vårens sista Innovation Jam!

Vi välkomnar Patrik Byhmer, VD och grundare för Redsense Medical. Via Lunds Tekniska Högskola, Procter&Gamble, rullstolar och mobilindustrin grundade han 2006 företaget Redsense Medical AB. Ett företag med säte i Halmstad som räddar livet och gör tillvaron säkrare för njurdialyspatienter världen över. Välkomna på en enklare lunch och en fascinerande historia om hur en innovation kommer till och räddar liv.

Tid 7:e juni kl.12:00-13:00

Vi bjuder på lunch till föranmälda deltagare! Du hittar formuläret till föranmälan längre ner på sidan.

Plats Hälsoteknikcentrum Halland (Du hittar oss i glasgången i A-huset, mitt emot Spiro).
Högskolan i Halmstad. Kristian IV:s väg 3, 301 18 Halmstad

 

Tid kvar till eventet!

Information om registrering för Innovation Jam & nyhetsbrev

Nu är det vår i luften och vi förbereder vi oss inför att GDPR, den nya dataskyddslagen, träder i kraft. Det innebär att du måste ge ditt samtycke för att vi ska kunna hantera dina personuppgifter på rätt sätt. 

I formuläret längre ner på sidan finns två kryssrutor med samtycke:

• Bockar du i att du ger samtycke till behandling av dina personuppgifter i samband med detta event sparar vi bara dina personuppgifter för den bokade lunchen och eventet för datumet det gäller och raderar dem därefter.

• Bockar du i att samtycke för nyhetsbrev använder vi dina personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev och annan information till dig om vår verksamhet.


Du kan alltid få dina personuppgifter raderade från våra register genom att höra av dig till oss på e-post halsoteknikcentrum_halland@hh.se, vi värnar om din personlig integritet och dina personuppgifter.

Om du redan är registrerad i vårt register för nyhetsbrev kommer du inom en snar framtid få ett mejl som ger möjlighet till att förnya din registrering och ditt samtycke – eller helt avregistrera dig och också möjligheten få dina uppgifter raderade ur våra register.

Kontakta oss på e-post halsoteknikcentrum_halland@hh.se om du har några frågor.

Patrik Byhmer, VD och grundare för Redsense Medical. Utbildad Civilingenjör i Teknisk Fysik vid Tekniska Högskolan i Lund och har även en examen inom beteendevetenskap från Lunds universitet. Har tidigare arbetat med marknadsföring på Procter & Gamble samt varit affärsområdesansvarig på Etac – ett företag som säljer rullstolar och rullatorer. (Bild: Redsense Medical AB)

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.