Varmt välkommen till vårens sista Innovation Jam!

Vi välkomnar Patrik Byhmer, VD och grundare för Redsense Medical. Via Lunds Tekniska Högskola, Procter&Gamble, rullstolar och mobilindustrin grundade han 2006 företaget Redsense Medical AB. Ett företag med säte i Halmstad som räddar livet och gör tillvaron säkrare för njurdialyspatienter världen över. Välkomna på en enklare lunch och en fascinerande historia om hur en innovation kommer till och räddar liv.

Tid 7:e juni kl.12:00-13:00

Plats Hälsoteknikcentrum Halland (Du hittar oss i glasgången i A-huset, mitt emot Spiro).
Högskolan i Halmstad. Kristian IV:s väg 3, 301 18 Halmstad

 

Patrik Byhmer, VD och grundare för Redsense Medical. Utbildad Civilingenjör i Teknisk Fysik vid Tekniska Högskolan i Lund och har även en examen inom beteendevetenskap från Lunds universitet. Har tidigare arbetat med marknadsföring på Procter & Gamble samt varit affärsområdesansvarig på Etac – ett företag som säljer rullstolar och rullatorer. (Bild: Redsense Medical AB)

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.