Varmt välkommen till årets första Innovation Jam!

Varmt välkommen till årets ­första ­Innovation Jam. Vår första gäst har sett till att vi i ­Sverige genom en ­produkt har minskat med tio ton sopor på endast två år och delar historien om hur ­hennes ­försäljning har ökat med mer än 850% under dessa år.

Träffa Lisa Perby, grundare av Menskopp/Monthlycup och hör ­hennes ­historia ­tillsammans med vår konferencier Rebecka ­Sellergren.

 

Du hittar anmälan till eventet längre ner på sidan.

 

Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch till föranmälda deltagare.

Anmälan är obligatorisk för att få lunch vid tillfället.

Obs: uppdaterade tider!

Tid 1 februari kl.11:45-12:30

Plats Hälsoteknikcentrum Halland (Du hittar oss i glasgången i A-huset, mitt emot Spiro). Högskolan i Halmstad. Kristian IV:s väg 3, 301 18 Halmstad

 

Lisa Perby är grundare och ägare av Menskopp/Monthlycup. Hon bor i Halmstad tillsammans med maken Martin och deras två barn. Menskopp.se/Montlycup säljer den första svensktillverkade menskoppen och har idag fem anställda. Kom och lyssna på hennes historia den 1e februari!

Läs mer om Lisas företag genom att klicka på den här länken

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.

Vi ses kl 11:45-12:30!