Varmt välkommen till årets tredje Innovation Jam!

Den 5:e april träffar vi Per-Anders Angenius, en av grundarna till GADD Software som startade 2012. GADD Software är ett litet företag med 7 anställda uppdelade i Sverige och USA utan ett fysiskt kontor. GADD Software har utvecklat en egen produkt, GADD Analytics, inom området BI, Business Intelligence, som har stora fördelar i de sammanhang då BI skall nå ut till de många och inte bara vara tillgänglig för specialister. Produkten består av ett antal produkter/applikationer som kan byggas ihop efter önskemål och behov, som att bygga lego fast med data.

GADD Software har utvecklat GADD Analytics framförallt i samarbete med ett av Sveriges största multinationella företag och har kunder i alla världsdelar utom Afrika och Syd Amerika.

 

Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch till föranmälda deltagare. Observera att du bara behöver föranmäla dig om du vill ha gratis lunch – annars är det helt gratis och fritt fram att deltaga vid eventet.

 

5 april kl.12:00-13:00

Plats Hälsoteknikcentrum Halland (Du hittar oss i glasgången i A-huset, mitt emot Spiro). Högskolan i Halmstad. Kristian IV:s väg 3, 301 18 Halmstad

 

Anmälan till eventet hittar du längre ner på sidan. För att
få gratis lunch vid tillfället måste du vara föranmäld. Glöm inte ange specialkost om du har någon.

 

Klicka på ikonen ned för att komma till eventet på vår facebooksida:


Tid kvar till eventet!

Per-Anders Angenius, egenföretagare och en av grundarna av GADD Software. Född och uppvuxen i Ängelholm och studerade till Civilingenjör inom systemvetenskap samt ekonomi vid Lunds universitet. Spelar golf på fritiden och spenderar mycket tid med familjen.

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.