Välkommen till Innovation Jam
– torsdag 7 september kl. 12–13

Välkommen till Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch. Anmäl dig i formuläret nedan!

Hälsoteknikcentrum Hallands egen ”David Letterman” Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam. Tillsammans med dagens gäst delar de med sig av kunskaper och erfarenheter kring framtidens innovationer inom hälsa och teknik.

Du kommer till exempel att få veta hur en nyss utvecklad algoritm finns inbäddad i mer än 5,5 miljarder mobiltelefoner och hur en stärkelsemolekyl i ett känt livsmedel kan bli den bästa fuktåtergivaren i framtidens hudkräm. När tillfälliga händelser får stora konsekvenser. När idé blir till produkt och när forskning blir till företag.

På torsdag den 7 september är Nicolai Wadström gäst. Nicolai är vd för riskkapitalbolaget BootstrapLabs, i Silicon Valley.

TID: Torsdag 7 september, kl. 12–13
PLATS: Hälsoteknikcentrum Halland på Högskolan i Halmstad

 

 

Rebecca Sellergren och Sarah Fredriksson

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.

Nicolai Wadström

Nicolai Wadström

Nicolai Wadström har spenderat de sista decenniet i Silicon Valley med att bygga riskkapitalbolaget BootstrapLabs. I dag är BootstrapLabs portföljbolag värda nära $2 miljarder. I dag investerar BootstrapLabs bara i Applied AI. Nicolai flyttade över med familjen, från Europa, och har spenderat större delan av sitt liv med att bygga teknologibolag, och senare som ängelinvesterare i Sverige och Europa innan dess.

Läs gärna artikeln “Svensk bakom en av Silicon Valleys första AI-fonder” om Nicolai Wadström , Di Digital 18 maj 2016.