Välkommen till Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch.

Hälsoteknikcentrum Hallands egen ”David Letterman” Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam. Tillsammans med dagens gäst delar de med sig av kunskaper och erfarenheter kring framtidens innovationer inom hälsa och teknik.

Du kommer till exempel att få veta hur en nyss utvecklad algoritm finns inbäddad i mer än 5,5 miljarder mobiltelefoner och hur en stärkelsemolekyl i ett känt livsmedel kan bli den bästa fuktåtergivaren i framtidens hudkräm. När tillfälliga händelser får stora konsekvenser. När idé blir till produkt och när forskning blir till företag.

På torsdag den 5 oktober är Mats Lindoff gäst. Mats är telekomveteran och tidigare utvecklingschef för Ericsson, numera aktiv i nystartade företag.

TID: Torsdag 5 oktober, kl. 12–13
PLATS: Hälsoteknikcentrum Halland på Högskolan i Halmstad

Glöm inte att anmäla dig i formuläret nedan, senast den 3 oktober!

 

Rebecca Sellergren och Sarah Fredriksson

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.

Mats Lindoff

Mats Lindoff (Bild: Jenny Leyman)

Mats Lindoff kan beskrivas som en sann entreprenör och telekomveteran. Han har tidigare varit utvecklingschef för Ericsson samt arbetat för Sony Ericsson och C Technology. I dag är han medgrundare och styrelseledamot i Combain AB, styrelseledamot i ENEA AB och driver även sitt nystartade företaget Lindoff Technology AB. Med sin 25-års långa erfarenhet av att leda innovativa och högteknologiska företag har Mats bland annat stora kunskaper inom teleteknik och SW-strategier.