Välkommen till Innovation Jam
– torsdag 2 mars kl. 12–13

Välkommen till Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch. Anmäl dig i formuläret nedan (senast den 27 februari) och uppge eventuell specialkost!

Hälsoteknikcentrum Hallands egen ”David Letterman” Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam. Tillsammans med dagens gäst delar de med sig av kunskaper och erfarenheter kring framtidens innovationer inom hälsa och teknik.

Du kommer till exempel att få veta hur en nyss utvecklad algoritm finns inbäddad i mer än 5,5 miljarder mobiltelefoner och hur en stärkelsemolekyl i ett känt livsmedel kan bli den bästa fuktåtergivaren i framtidens hudkräm. När tillfälliga händelser får stora konsekvenser. När idé blir till produkt och när forskning blir till företag.

På torsdag den 2 mars är Malin Sjöö gäst, en av grundarna till företaget Speximo.

TID: Torsdag 2 mars, kl. 12–13
PLATS: Hälsoteknikcentrum Halland på Högskolan i Halmstad (mittemot restaurang Spiro)

Glöm inte att anmäla dig i formuläret nedan, senast den 27 februari!

Rebecca Sellergren och Pierre Elzouki

Rebecca Sellergren och Pierre Elzouki, Innovation Jam 2 februari.

Rebecca Sellergren och Pierre Elzouki

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.

Malin Sjöö (Bild: Kenneth Ruona)

Malin Sjöö är en av grundarna till företaget Speximo. Med sin bakgrund som forskare och docent inom livsmedelsteknologi har hon tidigare erfarenhet från kommersialisering från Lunds universitet. Malin arbetar nu fulltid med kommersialiseringen av Speximo.