Välkommen till Innovation Jam
– torsdag 2 februari kl. 12–13

Var med att kickstarta vår allra första Innovation Jam! En samtalsserie med start den 2 februari kl. 12–13. Innovation Jam:s sessioner kommer att vara den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch. Anmäl dig i formuläret nedan (senast den 31 januari).

Du välkomnas av Hälsoteknikcentrum Hallands egen ”David Letterman” Rebecca Sellergren, vilket är konferencier på Innovation Jam. Tillsammans med dagens gäst delar de med sig av kunskaper och erfarenheter kring framtidens innovationer inom hälsa och teknik.

Du kommer till exempel att få veta hur en nyss utvecklad algoritm finns inbäddad i mer än 5,5 miljarder mobiltelefoner och hur en stärkelsemolekyl i ett känt livsmedel kan bli den bästa fuktåtergivaren i framtidens hudkräm. När tillfälliga händelser får stora konsekvenser. När idé blir till produkt och när forskning blir till företag.

Torsdag den 2 februari är Pierre Elzouki gäst, en av grundarna till succébolaget Scalado.

TID: Torsdag 2 februari, kl. 12–13
PLATS: Hälsoteknikcentrum Halland på Högskolan i Halmstad (mittemot restaurang Spiro)

Glöm inte att anmäla dig i formuläret nedan, senast den 31 januari!

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.

Pierre Elzouki

Pierre Elzouki

Torsdag den 2 februari är Pierre Elzouki gästföreläsare. Pierre är en av grundarna till succébolaget Scalado. Bolaget grundades i början av 2000-talet och har utvecklat och licensierat bildbehandlingslösningar till mobiltelefonindustrin samt till den trådlösa enhetsbranschen. Idag har Scalado förvärvats av NOKIA och Microsoft men innan förvärven hann Scalado få mer än 15 utmärkelser/listningar och fanns med på Red Herrings Top 100 lista över Europa. Det märks att Pierre är en sann entreprenör då han i dagsläget driver sitt nya företag Raviteq. Denna gången med fokus på det visuella!