Välkommen till Innovation Jam
– torsdag 6 april kl. 12–13

Välkommen till Innovation Jam! En samtalsserie som äger rum den första torsdagen i varje månad i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler. I samband med evenemanget bjuds på lunch. Anmäl dig i formuläret nedan, senast den 4 april!

Hälsoteknikcentrum Hallands egen ”David Letterman” Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam. Tillsammans med dagens gäst delar de med sig av kunskaper och erfarenheter kring framtidens innovationer inom hälsa och teknik.

Du kommer till exempel att få veta hur en nyss utvecklad algoritm finns inbäddad i mer än 5,5 miljarder mobiltelefoner och hur en stärkelsemolekyl i ett känt livsmedel kan bli den bästa fuktåtergivaren i framtidens hudkräm. När tillfälliga händelser får stora konsekvenser. När idé blir till produkt och när forskning blir till företag.

På torsdag den 6 april är Lars Hård gäst. Lars är grundare av Expertmaker, numera ansvarig för eBay Sweden AB (eBay köpte hans bolag).

TID: Torsdag 6 april, kl. 12–13
PLATS: Hälsoteknikcentrum Halland, Högskolan i Halmstad (mittemot restaurang Spiro)

Glöm inte att anmäla dig i formuläret nedan, senast den 4 april!

Rebecca Sellergren och Pierre Elzouki

Rebecca Sellergren och Pierre Elzouki, Innovation Jam 2 februari.

Rebecca Sellergren och Pierre Elzouki

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren är konferencier på Innovation Jam, annars arbetar Rebecca som moderator, skådespelerska och kulturkoordinator. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag, att med kulturen som verktyg, arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning. Rebecca har även medverkat på underhållningsevent och livar gärna upp tillställningen tillsammans med kollegor från Dramalogen.

Lars Hård är grundare av Expertmaker och numera ansvarig för eBay Sweden AB (eBay köpte hans bolag).

(Bild på och mer text om Lars Hård kommer snart.)

Säkerhetskod:
security code

Ange säkerhetskoden:

Skicka